Kvinnen som ble saget i to

Dette er min aller første bok. Den ble til gjennom våren og sommeren 2018 og kom ut på nystartede Gloria Forlag i september. I begynnelsen trodde jeg den skulle inneholde fortellinger jeg hadde allerede, men så dukket det opp nye, mørkere og annerledes historier. Det ble morsommere og mer krevende å skrive. En dag i august sa jeg til redaktør Kristin Brandtsegg Johansen at jeg trodde jeg kanskje var tom, før jeg dro til fjells og skrev enda to tekster i en liten strømløs jakthytte i Uvdal. Regnet høljet endelig ned etter den lange, tørre sommeren og de siste ordene rant ut og inn i denne boka. Som dere kan kjøpe i en bokhandel. Har de den ikke, kan dere etterlyse den om dere vil.

Ellen Lorenzen har designet boka. Hurra for Ellen!

Kvinnen som ble saget i to finnes også som lydbok, det er forfatteren selv som leser.

3d- Kvinne som ble saget.png